Pulverlakkering

Noe du vil pulverlakkere? Hos PCS Pulverlakk i Larvik tilbyr vi kostnadseffektiv og miljøvennlig pulverlakkering med korrosjonsbeskyttelse av aller høyeste grad. Med over 30 års erfaring har vi opparbeidet oss en solid kompetanse innenfor pulverlakkering og kan utføre arbeid på alt fra trapper, rekkverk, stålkonstruksjoner, fasadekassetter, profiler, beslag og bygningsplater til parkmøbler og andre komponenter for innendørs og utendørs bruk. 

Pulverlakkering kan gjøres på ulike måter. Hvilken type pulverlakk som burde benyttes vil avgjøres basert på bruksområde til gjenstanden(e)som skal pulverlakkeres. I hovedsak har vi tre ulike former for pulverlakkering; polyester, epoxy eller en kombinasjon av de to. Men først og fremst er det viktig at det klargjort med riktig forarbeid. 

Gjennom et moderne flertrinns-dypanlegg sørger vi i tillegg for at produktet får den riktige forbehandlingen for optimal holdbarhet.

Pulverlakkering - Et grønnere alternativ 

Innenfor lakksystemer er pulverlakkering et av de mer grønnere alternativene. I tillegg til gode muligheter for gjenvinning utføres også arbeid med pulverlakkering helt uten flyktige løsemidler. Siden pulverlakkering reduserer svinn, sparer du også større kostnader på utskiftning av deler. Ved å utføre korrekt forbehandling gir også pulverlakkering en helt unik slitestyrke sett opp mot andre overflatebehandlinger.

Teknologien innen pulverlakkering har kommet en lang vei siden det først ble introdusert til markedet på 50-tall.et og i dag er det mulig å utføre pulverlakkering i omtrent alle farger. Har du et produkt som kommer til å være godt synlig kan det med andre ord være fint å tenke over hva slags farge du ønsker å utføre pulverlakkering med. 

Vi tilbyr også større overflatebehandlinger 

I samarbeid med PCS Construction kan vi også tilby overflatebehandlinger av større konstruksjoner samt ta på oss ansvaret for hele prosjekter. Våre fagspesialister innenfor overflatebehandling har helt siden 2005 jobbet med noen av de største verftene i Norge og står nå klare til å hjelpe deg med ditt prosjekt!

Kontakt oss

La oss samarbeide

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form